fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Egyéb szolgáltatások

INGATLAN FOTÓZÁSA

Az ingatlanfotózásnak mára nagy jelentősége lett. Az ingatlanpiacon rengeteg hirdetéssel találkozhatunk nap, mint nap. A legtöbb ember már tudja, hogy nem elég egy kis kompakt géppel néhány fotót készíteni a lakásról. Ez bizony komoly előkészülettel és utómunkával is jár.

TANÁCSADÁS ELADÁSHOZ

Saját maga szeretné eladni ingatlanát, de mégis valamiben bizonytalan és csak 1-2 kérdést szeretne megbeszélni egy szakértővel? Szeretné tudni, hogy jó döntést hozott? Van erre is lehetőség, így jutalék nélkül is szívesen adok tanácsot. Kattintson a részletekért és kérjen időpontot.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

A jogszabály megalkotása Európai Uniós elvárás volt, és más jogszabályokkal együtt az épületek alacsonyabb energiafogyasztását szolgálja. Az energetikai tanúsítvány a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

HITELÜGYINTÉZÉS

Díjmentes hitelügyintézés alatt Ön 15 bank ajánlatai közül válogathat. Kényelmesen, utána járás nélkül. A kiválasztott bank után minden szükséges papírt, információt, támogatást megkap. Az ügyintézés alatt folyamatos kapcsolattartás, minden egyes lépésről értesülni fog, így csak a folyósítást kell várnia. Kérjen díjmentes tájékoztatást!

 

CELLULÓZ SZIGETELÉS

A cellulóz hőszigetelő anyag egyaránt alkalmazható új épületekben és a régi épületek szigetelésénél, illetve meglévő szigetelés cseréjére esetén is.
A kész cellulóz szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével, vagy akár kézi terítéssel is a kitöltendő üregekbe juttathatunk.

HŐKAMERÁS ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA

A termográfia szó hallatán sokaknak az épületek hőveszteségeivel kapcsolatos mérések, színes hőképek ugranak be. A hőkamerák alkalmazhatósága viszont nem merül ki csak az épületek szigetelésének vizsgálatában.