+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Egyéb szolgáltatások

INGATLAN FOTÓZÁSA

Az ingatlanfotózásnak mára nagy jelentősége lett. Az ingatlanpiacon rengeteg hirdetéssel találkozhatunk nap, mint nap. A legtöbb ember már tudja, hogy nem elég egy kis kompakt géppel néhány fotót készíteni a lakásról. Ez bizony komoly előkészülettel és utómunkával is jár.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

A jogszabály megalkotása Európai Uniós elvárás volt, és más jogszabályokkal együtt az épületek alacsonyabb energiafogyasztását szolgálja. Az energetikai tanúsítvány a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

CELLULÓZ SZIGETELÉS

A cellulóz hőszigetelő anyag egyaránt alkalmazható új épületekben és a régi épületek szigetelésénél, illetve meglévő szigetelés cseréjére esetén is.
A kész cellulóz szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével, vagy akár kézi terítéssel is a kitöltendő üregekbe juttathatunk.

HŐKAMERÁS ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA

A termográfia szó hallatán sokaknak az épületek hőveszteségeivel kapcsolatos mérések, színes hőképek ugranak be. A hőkamerák alkalmazhatósága viszont nem merül ki csak az épületek szigetelésének vizsgálatában.