fbpx

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan add el
ingatlanod a legjobb áron?

Eladó ingatlanod van? Akkor jó helyen vagy, mert ezt mindenképpen látnod kell. Hiszen itt a legkisebb lesz a kiadás is. 
Ingatlanértékesítés a legkedvezőbb feltételekkel.

Elégedett ügyfél vélemény 

{

Történetem azzal kezdődött, hogy el kellett adni a házat, de saját erőből ezt nem is annyira egyszerű lebonyolítani, mert rengeteg ember csak nézelődik és kedvtelésből megy házakat nézni vagy ötleteket, megoldásokat látni. E miatt rengeteg idő megy kárba és effektíven nem történik semmi hónapokig.
Bálintot ajánlás útján ismerhettem meg és nem csalódtam. Kedves, lényegre törő és tudja, hogy a cél közös és nem a saját babérjaira hajt. Sokat segített, sokat beszéltünk és hamar sikerült eladnia a házat olyan áron amiben megegyeztünk. A papír munkák és egyéb kötelező eljárásokat biztosan végezte és ügyintézte. 

Ha számodra fontos, hogy korrekt és tényleg vevők látogassák meg a házat, ha fontos a rugalmasság és akarsz bízni ingatlanosban, akkor Bálint lesz az embered.

Gábor

AJÁNDÉK

A 2019-es év utolsó legjobb ingatlanértékesítés ajánlatát állítottam össze. Itt nem csak számok lesznek, mert a részletek is fontosak. Ez a különleges lehetőség csak rövid ideig érhető el. 
Ne gondolkozz rajta sokáig!
2019. október 31. éjfélig él az ajánlat.

Ki vagyok én?

TUNYOGI BÁLINT

független értékbecslő | ingatlanértékesítő | tanácsadó
+36 (30) 555-0542

Itt általában kisebb önéletrajzot szoktak leírni, de úgy gondolom ezt senki nem olvasná el, hiszen a lényegi rész csak ezután fog következni. Ami fontos, hogy több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Úgy gondolom -és szerencsére nem csak én, mert ezt mások is mondták-, hogy korrekt árakkal dolgozom. Ingatlanközvetítői végzettségem mellett, ingatlanvagyon-értékelő (hivatalos értékbecslő) is vagyok. Igen, még a névjegyzékben is szerepelek, 2x is :), mert mindkét végzettséggel be kellett jelentkezni. Független egyéni vállalkozóként dolgozom, ÁFA körbe nem tartozom, ezért már így is jóval kedvezőbbek a díjak.

LÁSSUK A SZÁMOKAT

Szolgáltatás ára, tartalma:

1 - Ingyenes helyszíni szemle

Mindenképpen látnom kell, hogy legyen miről beszélni. Itt még mindig mondhatod, hogy nem vagyok szimpatikus, meggondoltad magad. Ez teljesen kötelezettségektől mentes találkozó. Hiszen hiába bizonyítottam már rengeteg ügyfelemnek, de Te még nem ismersz. 

2 - Személyre szabott ötletek, tanácsok

Beszéltünk, megismertük egymást és persze az ingatlant is. Ezt követően hasznos ötleteket, tanácsokat mondok, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az ingatlanból.

3 - Részleteket is átbeszéljük

Amennyiben úgy gondolod, hogy vágjunk bele, akkor minden fontos részletet összeírok. 

4 - Ár megbeszélése

Hivatalos, papír alapú értékbecslés külön rendelhető. Itt kizárólag a leglényegesebb ponttal foglalkozunk, a lehető legjobb ár kialakításával. Csomagban INGYENES, értéke ~ 19.000.- – 35.000.- Ft.

5 - Alaprajz készítése

Minden hirdetésben kell egy jó alaprajz, ahol az érdeklődők el tudják képzelni, hogy mit is látnak a fotók alapján. Ha nincs, akkor lézeres mérővel lemérem és digitálisan megszerkesztem.

6 - Ingatlan felkészítése

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az ingatlanból, nagyon fontos a megfelelő felkészítés. Ez akár 2-10 %-al többet is jelenthet, a ház/lakás állapotától függően. Persze van olyan ingatlan, ahol ez a lépés kihagyható, de a legtöbb esetben bizony meg kell tenni pár dolgot előtte, amit valószínű, hogy a 2-es pontban megbeszéltünk. 

7 - Fotózás

Nagyon fontos a képek minősége egy hirdetésben. Az eladó ingatlan nem mindegy, hogy milyen fotókkal jelenik meg. Nálam nem fogsz találni homályos, ferde, semmitmondó képeket az ingatlanról. Külön is megrendelhető, de ez hozzá tartozik a csomaghoz. Értéke: ~ 35.000.- – 55.000.- Ft.

8 - Hirdetési szöveg

Úgy gondolom 1 soros hirdetéssel nem szabadna senkinek hirdetni. Én a lehető legtöbb információt megosztom az érdeklődővel, mert jó, ha nem a helyszínen szembesül azzal, hogy nem is ilyen ingatlant keresett. 

9 - Kiemelt hirdetés - reklám

Fizetett hirdetéseket teszek fel. Napi szinten karban tartom, frissítem, előre sorolom. Közösségi médiában és a legjobb ingatlanos portálokon fog megjelenni.

10 - Tábla / molinó

Amennyiben igény van rá, akkor táblát/molinót teszek ki. Persze van olyan eset, amikor nem tudok kitenni, de sokat számít, mert még most sem mindenki csak az interneten keres. Volt olyan érdeklődő, aki kifejezetten csak 1 adott utcában nézelődött/sétált. 

11 - Érdeklődők kezelése

Leveszem a terhet a válladról. Nem kell más problémáival foglalkoznod, nem kell esténként a gyerek mellől fél órákat telefonálni, hogy megválaszold a kérdéseket. Csak a potenciális érdeklődőkkel egyeztetünk időpontot.

12 - Nyílt nap

Amennyiben több érdeklődő is van, akkor érdemes pár órás “nyílt nap”-ot szervezni. Én ezt leszervezem. Így nem kell a napi rutint megszakítani akár hetente többször.

13 - Ingatlan bemutatása

Ha nem lakik senki az ingatlanban, akkor lehetőség van arra, hogy a kulcsot átvegyem és rugalmasan bármikor érdeklődőket vigyek, akiknek részletesen bemutatom az ingatlant.
Ha ez nem lehetséges, akkor persze egyeztetünk előtte.

14 - Ajánlatok fogadása / ártárgyalás levezetése

Itt leülünk és megbeszéljük a lehetőségeket. Néha előfordul, hogy több ajánlat is érkezik egy időben. Ebben az esetben még válogathatsz is az ajánlatok közül. (Nem mindig a magasabb összegű ajánlat a nyerő.) 

15 - Ügyvédi együttműködés

Időpontok leszervezése, összehangolása. Adatok gyűjtése, továbbítása. Jelen leszek az adásvételnél, ha lenne bármi megválaszolatlan kérdés, akkor még a helyszínen megbeszéljük.

16 - Birtokba adás

A teljes folyamatot végig kísérem. Segítek a birtokba adásnál is.

+ 1

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNYT 

IS INGYEN ADOM!

TUDSZ ENNÉL JOBB AJÁNLATOT?

Megismerted az ingatlanértékesítés folyamatát?

Hívj és mindent megbeszélünk!

Vállalási terület

Adony, Agárd, Baracska, Beloiannisz, Besnyő, Dunaújváros, Ercsi, Érd, Gárdony, Gárdony-Dinnyés, Iváncsa, Kajászó, Kápolnásnyék, Kulcs, Lovasberény, Martonvásár, Mezőfalva, Nadap, Nagyvenyim, Pákozd, Pátka, Pázmánd, Perkáta, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeresztúr, Sárosd, Seregélyes, Sukoró, Szabadegyháza, Székesfehérvár, Tordas, Vál, Velence, Vereb, Zichyújfalu.

 

(Egyéb településeken ingatlantól és elhelyezkedéstől függően, beszéljünk róla.)

Kérd az ingyenes, személyes találkozót!

A legjobb, ha telefonon egyeztetünk, hívj a +36 (30) 555-0542-es számon.

Ha az üzenet mellett döntesz, akkor azt a lenti űrlap kitöltésével megteheted:  

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

ÜZENET ÍRÁSA

GDPR

Gyakori kérdések és válaszok

Ha nincs meg a válasz a kérdésedre, hívj vagy írj üzenetet.

Mit kapok ingyenesen?

 – ingyenes értékmeghatározás
Értéke: ~19.000.- – 35.000.- Ft.
(természetesen Te döntöd el milyen áron hirdetjük, én kiszámolom, javaslatot teszek)
ingyenes energetikai tanúsítvány
Értéke: ~20.000.- – 50.000.- Ft.
(keresned sem kell szakembert, az ő díját is levonom a jutalék költségéből)
profi fotózás
Értéke: ~35.000.- – 55.000.- Ft
tábla/molinó
Értéke: ~ 3.000.- Ft
– idő
Értéke: megfizethetetlen  🙂
Mert nem kell utána járni dolgoknak, ott leszek, segítek, bármikor hívhatsz.

Valóban csak ennyi a díja?

Igen, a szolgáltatás díja valóban csak ennyi! Még az ÁFA sem terheli. 
Ha számoltad, akkor nemhogy plusz költség nincs, de még le is vonhatod belőle az energetikai tanúsítvány árát. 

Számlát kapok?

Igen, természetesen. 

Mikor kell fizetnem?

Kizárólag akkor kell fizetni, amikor már Te is kaptál pénzt. 

B3 INGATLAN | Minden jog fenntartva! © 2019 | Design by B-ART & Design