fbpx

Hogyan add el
ingatlanod a legjobb áron?

Eladó ingatlanod van? Akkor jó helyen vagy, mert ezt mindenképpen látnod kell. Hiszen itt kisebb lesz a kiadás is.
Ingatlanértékesítés a legkedvezőbb feltételekkel.

Elégedett ügyfél vélemény 

{

Történetem azzal kezdődött, hogy el kellett adni a házat, de saját erőből ezt nem is annyira egyszerű lebonyolítani, mert rengeteg ember csak nézelődik és kedvtelésből megy házakat nézni vagy ötleteket, megoldásokat látni. E miatt rengeteg idő megy kárba és effektíven nem történik semmi hónapokig.
Bálintot ajánlás útján ismerhettem meg és nem csalódtam. Kedves, lényegre törő és tudja, hogy a cél közös és nem a saját babérjaira hajt. Sokat segített, sokat beszéltünk és hamar sikerült eladnia a házat olyan áron amiben megegyeztünk. A papír munkák és egyéb kötelező eljárásokat biztosan végezte és ügyintézte. 

Ha számodra fontos, hogy korrekt és tényleg vevők látogassák meg a házat, ha fontos a rugalmasság és akarsz bízni ingatlanosban, akkor Bálint lesz az embered.

Gábor

AJÁNLAT

Itt nem csak számok lesznek, mert a részletek is fontosak. Vedd fel velem a kapcsolatot, egyeztetünk időpontot és részletesen átbeszélünk minden pontot személyesen. A tájékoztató és a helyszíni kiszállás ingyenes Fejér megyében!

NEKED AJÁNLOM:

Ha számodra fontos a biztonság

Mert így tudni fogod, hogy ki járt az ingatlanodban.

Nem szeretsz alkudni

Nem tudsz, vagy egyáltalán nem is akarsz alkudozni.

Szeretnél a saját munkádra koncentrálni

Érdeklődők, telefonhívások, hirdetések kezelése sok időt vesz el.

Ki vagyok én?

TUNYOGI BÁLINT

független értékbecslő | ingatlanértékesítő | tanácsadó
+36 (30) 555-0542

Itt általában kisebb önéletrajzot szoktak leírni, de úgy gondolom ezt senki nem olvasná el, hiszen a lényegi rész csak ezután fog következni. Ami fontos, hogy több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Úgy gondolom -és szerencsére nem csak én, mert ezt mások is mondták-, hogy korrekt árakkal dolgozom. Ingatlanközvetítői végzettségem mellett, ingatlanvagyon-értékelő (hivatalos értékbecslő) is vagyok. Igen, még a névjegyzékben is szerepelek, 2x is :), mert mindkét végzettséggel be kellett jelentkezni. Független egyéni vállalkozóként dolgozom, ÁFA körbe nem tartozom, ezért már így is jóval kedvezőbbek a díjak.

LÁSSUK A SZÁMOKAT

Szolgáltatás ára, tartalma:

(bruttó, számlás ár)

1 - Ingyenes értékmeghatározás

* Ingyenes értékmeghatározás és tanácsadás a megbízási csomag része. Amennyiben úgy döntesz, hogy mégis inkább egyedül szeretnéd értékesíteni, csak a becsült piaci árban kellett segíteni, akkor az értékbecslés és tanácsadás díja 49.900.- Ft Fejér vármegye területén.

Ha megkapom előre az adatokat, akkor már eleve felkészülten megyek a megbeszélésre.

2 - Személyre szabott ötletek, tanácsok

Beszéltünk, megismertük egymást és persze az ingatlant is. Ezt követően hasznos ötleteket, tanácsokat mondok, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az ingatlanértékesítés során.

3 - Részleteket is átbeszéljük

Amennyiben úgy gondolod, hogy vágjunk bele, akkor minden fontos részletet összeírok. 

4 - Irányár megbeszélése

Ha már adtam tanácsot, hogy mennyi az ingatlan becsült értéke és beszéltünk, hogy mennyit szeretnél érte kapni, akkor megbeszéljük a hirdetési irányárat is.

5 - Alaprajz készítése

Minden hirdetésben kell egy jó alaprajz, ahol az érdeklődők el tudják képzelni, hogy mit is látnak a fotók alapján. Ha nincs, akkor lézeres mérővel lemérem és digitálisan megszerkesztem.

6 - Ingatlan felkészítése

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az ingatlanból, nagyon fontos a megfelelő felkészítés. Ez akár 2-10 %-al többet is jelenthet, a ház/lakás állapotától függően. Persze van olyan ingatlan, ahol ez a lépés kihagyható, de a legtöbb esetben bizony meg kell tenni pár dolgot előtte, amit valószínű, hogy a 2-es pontban megbeszéltünk. 

7 - Fotózás + videó

Nagyon fontos a képek minősége egy hirdetésben. Az eladó ingatlan nem mindegy, hogy milyen fotókkal jelenik meg az ingatlanértékesítés során. Nálam nem fogsz találni homályos, ferde, semmitmondó képeket az ingatlanról. Külön is megrendelhető, de ez hozzá tartozik a csomaghoz.

Sőt, ezen felül videók is készülnek, ezzel már sok látogatót ki lehet szürni, ezzel is időt spórolva mindenkinek. Ezeket a videókat csak a konkrét érdeklődők fogják látni, a személyes megtekintés előtt.
Értéke: ~ 49.000.- – 200.000.- Ft.

Ingatlanközvetítés Fejér megyében, Ingatlaniroda, értékbecslés

Igen, fontosak a részletek!
Lássuk a többit…

8 - Hirdetési szöveg

Úgy gondolom 1 soros hirdetéssel nem szabadna senkinek hirdetni. Én a lehető legtöbb információt megosztom az érdeklődővel, mert jó, ha nem a helyszínen szembesül azzal, hogy nem is ilyen ingatlant keresett. 

9 - Kiemelt hirdetés - reklám

Fizetett hirdetéseket teszek fel. Napi szinten karban tartom, frissítem, előre sorolom. Közösségi médiában és a legjobb ingatlanos portálokon fog megjelenni.

10 - Tábla / molinó

Amennyiben igény van rá, akkor táblát/molinót teszek ki. Persze van olyan eset, amikor nem tudok kitenni, de sokat számít, mert még most sem mindenki csak az interneten keres. Volt olyan érdeklődő, aki kifejezetten csak 1 adott utcában nézelődött/sétált. 

11 - Érdeklődők kezelése

Leveszem a terhet a válladról. Nem kell más problémáival foglalkoznod, nem kell esténként a gyerek mellől fél órákat telefonálni, hogy megválaszold a kérdéseket. Csak a potenciális érdeklődőkkel egyeztetünk időpontot.

12 - Nyílt nap

Amennyiben több érdeklődő is van, akkor érdemes pár órás “nyílt nap”-ot szervezni. Én ezt leszervezem. Így nem kell a napi rutint megszakítani akár hetente többször.

13 - Ingatlan bemutatása

Ha nem lakik senki az ingatlanban, akkor lehetőség van arra, hogy a kulcsot átvegyem és rugalmasan bármikor érdeklődőket vigyek, akiknek részletesen bemutatom az ingatlant.
Ha ez nem lehetséges, akkor persze egyeztetünk előtte.

14 - Ajánlatok fogadása / ártárgyalás levezetése

Itt leülünk és megbeszéljük a lehetőségeket. Néha előfordul, hogy több ajánlat is érkezik egy időben. Ebben az esetben még válogathatsz is az ajánlatok közül. (Nem mindig a magasabb összegű ajánlat a nyerő.) 

15 - Ügyvédi együttműködés

Időpontok leszervezése, összehangolása. Adatok gyűjtése, továbbítása. Jelen leszek az adásvételnél, ha lenne bármi megválaszolatlan kérdés, akkor még a helyszínen megbeszéljük. Mivel az ügyvédi díjat szinte mindig a vevő fizeti, itt főleg a vevőnek tudok segíteni abban, hogy olyan ügyvédet ajánlok, aki ingatlan jogász, vagyis napi szinten adásvételekkel foglalkozik. Nem mellesleg jó áron is dolgozik! 

16 - Birtokba adás

A teljes folyamatot végig kísérem. Segítek a birtokba adásnál is, amennyiben szükség van rá.

+ 1

INGYENES helyszíni kiszállás
kötelezettségek nélkül!

TUDSZ ENNÉL JOBB AJÁNLATOT?

 Megismerted az ingatlanértékesítés folyamatát?

Hívj és mindent megbeszélünk!

Vállalási terület

Adony, Agárd, Baracska, Beloiannisz, Besnyő, Dunaújváros, Ercsi, Érd, Gárdony, Gárdony-Dinnyés, Iváncsa, Kajászó, Kápolnásnyék, Kulcs, Lovasberény, Martonvásár, Mezőfalva, Nadap, Nagyvenyim, Pákozd, Pátka, Pázmánd, Perkáta, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeresztúr, Sárosd, Seregélyes, Sukoró, Szabadegyháza, Székesfehérvár, Tordas, Vál, Velence, Vereb, Zichyújfalu.

Vagyis elsősorban Fejér megye területén, a Velencei-tó ~30 (-50) km-es körzetében.

 

(Ingatlanértékesítés egyéb településeken ingatlantól és elhelyezkedéstől függően is lehetséges, beszéljünk róla.)

Kérd az ingyenes, személyes találkozót!

A legjobb, ha telefonon egyeztetünk, hívj a +36 30 555 0542-es számon.

Ha az üzenet mellett döntesz, akkor azt a lenti űrlap kitöltésével megteheted:  

ÜZENET ÍRÁSA

GDPR

Gyakori kérdések és válaszok

Ha nincs meg a válasz a kérdésedre, hívj vagy írj üzenetet.

Mit kapok ingyenesen?

* Ingyenes értékmeghatározás és tanácsadás a megbízási csomag része. Amennyiben úgy döntesz, hogy mégis inkább egyedül szeretnéd értékesíteni, csak a becsült piaci árban kellett segíteni, akkor az értékbecslés és tanácsadás díja 49.900.- Ft Fejér vármegye területén.

Miért nem INGYENES szerződés nélkül? Úgy gondolom felelősen dönteni több 10 millió forintokról csak úgy lehet, ha valóban megvizsgáljuk az ingatlan és nem csak a hasunkra csapunk. A vizsgálathoz pedig időre van szükség, illetve a felmérés alatt is hasznos tanácsokat kaphat. Mivel ingatlanvagyon-értékelő végzettséggel is rendelkezem, nem csak ingatlanközvetítő végzettséggel, ezért valóban értékes információkat fogok átadni, a becsült ár mellett. 
(természetesen Te döntöd el milyen áron hirdetjük, én kiszámolom, javaslatot teszek)
profi fotózás
Értéke: ~99.000.- Ft-tól
tábla/molinó
Értéke: ~ 5.000.- Ft-tól
– idő
Értéke: megfizethetetlen  🙂
Mert nem kell utána járni dolgoknak, ott leszek, segítek, bármikor hívhatsz.

Valóban csak ennyi a díja?

Igen, a szolgáltatás díja valóban csak ennyi! Még az ÁFA sem terheli. 

Mikor kell fizetnem?

Kizárólag akkor kell fizetni, amikor már Te is kaptál pénzt.
Amennyiben nem kötünk szerződést, akkor a helyszíni szemle napján az említett 49 900.- Ft-ot kell fizetni.

B3 INGATLAN | Minden jog fenntartva! © 2024 | Design by B-ART & Design