fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Tippadó

PASSZÍV JÖVEDELMET szeretne?

Ha jó ajánlásokat ad, akkor nagyon jó mellékjövedelme lesz.
Higgye el, MEGÉRI! 

 

MIT KELL TENNI ezért? 

Csak ajánlani kell. Hiszen Ön is szívesebben dolgozik olyan szakemberrel, akit a barátja ajánlott.

Sikeres ingatlan eladás után azonnal AJÁNDÉKOT kap Ön is egy borítékban. 🙂 

 

Fejér és Pest megyében tudom vállalni, hogy felveszem a kapcsolatot az ajánlott ügyféllel. (Velencei-tó ~40-50 km-es körzetében.) Természetesen van az az ingatlan, ami miatt megéri messzebbre is utazni. Egyeztessünk előtte!

  • MEGBÍZHATÓSÁG 100% 100%
  • TÉNYLEGES KIFIZETÉS 100% 100%
  • RIZIKÓ 0% 0%

MELY TELEPÜLÉSEKRE GONDOLOK KONKRÉTAN?

Ha a nagyobb városokat vesszük: Dunaújváros – Székesfehérvár – Velence – Százhalombatta – Érd – (Bp. déli kerületei)

Részletesen: 

Adony, Agárd, Baracska, Beloiannisz, Besnyő, Dunaújváros, Ercsi, Érd, Gárdony, Gárdony-Dinnyés, Iváncsa, Kajászó, Kápolnásnyék, Kulcs, Lovasberény, Martonvásár, Mezőfalva, Nadap, Nagyvenyim, Pákozd, Pátka, Pázmánd, Perkáta, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeresztúr, Sárosd, Seregélyes, Sukoró, Szabadegyháza, Százhalombatta, Székesfehérvár, Tárnok, Tordas, Vál, Velence, Vereb, Zichyújfalu

(Budapest és Balaton ingatlantól és elhelyezkedéstől függően.)

HOGYAN TUD AJÁNLANI? MIRE SZÁMÍTHAT?

3 pontban, röviden a lényeg:

1. lépés: AJÁNLÁS
Ez csak abból áll, hogy jó szívvel ajánl másoknak, baráti körének, aki épp az eladáson gondolkodik (ez a legjobb, mert a kezdetektől tudok segíteni és valószínű, hogy vastagabb lesz a boríték is), vagy már árulja ingatlanát. 

2. lépés: ADATOK
Megadja az eladó nevéttelefonszámát, az ingatlan elhelyezkedését és egyéb információt, ami szükséges a kapcsolatfelvételhez, valamint tájékoztatja, hogy keresni fogom.
 
3. lépés: AJÁNDÉK
Sikeres eladást követően én még aznap szólni fogok, hogy szeretnék találkozni Önnel és átadni a borítékot, de ez legyen meglepetés, hiszen AJÁNDÉK lesz. 🙂 

MIT KELL TENNI, HA MÁR AJÁNLOTT EGY IMSERŐSÉNEK?

  1. Tippadói űrlap kitöltése. (Saját név, elérhetőség és az eladó neve, elérhetősége kell csak. Az üzenetben a plusz információknak is örülni fogok.)
  2. Ha sikerült elérni, időpontot egyeztetni és szerződést is kötöttünk, akkor szólni fogok. Ha nem, akkor pedig azért szólok. 

órán belül választ kap (munkanapon)

TIPPADÓI ÜZENET

GDPR