fbpx

HA SAJÁT MAGA SZERETNÉ ELADNI INGATLANÁT,
DE KELL EGY KIS SEGÍTSÉG AZ INDULÁSNÁL…

TANÁCSADÁS
INGATLAN ELADÁSHOZ

0%-os sikerdíj

TOVÁBB OLVASOM

Tanácsadás ingatlan eladáshoz

Minden segítséget megkap ahhoz, hogy

 • önállóan és sikeresen,
 • a lehető legjobb áron értékesítse ingatlanát.

Mindezt elköteleződés,

 • kizárólagos megbízási szerződés és
 • nem mellesleg az akár ~ 4 – 5%-os sikerdíj nélkül.

Kinek ajánlom?

 • Ha saját maga értékesítené ingatlanát, ingatlanközvetítő bevonása nélkül, de az induláshoz szeretne konzultálni független értékbecslővel és tanácsadóval is.
 • Ha van ideje fogadni a hívásokat, kezelni a hirdetéseket és megmutatni az érdeklődőknek az eladó ingatlant.
 • Ha szeretné felkészülten elkezdeni önállóan hirdetni az eladni kívánt ingatlant és szívesen fogadja a tanácsokat, amiket kap.

KINEK NEM AJÁNLOM?

 • Nem ajánlom, ha azt gondolja, hogy a szolgáltatás után nem lesz semmi teendője.
 • Nem ajánlom, ha nincs ideje kezelni a hirdetéskét, fogadni a hívásokat, válaszolni az üzenetekre, bemutatni az ingatlant.
 • Nem ajánlom, ha fotózás előtt nem szeretné felkészíteni az ingatlanát. Ha nincs egy minimálisan elvárt rend, akkor sajnos nem lesznek megfelelő minőségűek a fotók.

online csomag

Itt minden fontos adatot online egyeztetünk. Így az ország bármely pontjáról rendelhető. Megkapja az alapvetően szükséges dokumentumokat az induláshoz.

standard csomag

Személyesen mérem fel ingatlanát. Fejér megyében a kiszállás ingyenes. Az eladáshoz minden szükséges dokumentumot megkap, így felkészülten kezdheti hirdetni ingatlanát.

prémium csomag

Mindent tartalmaz amit a standard csomag. De itt az eladáshoz szükséges dokumentumok mellett a hirdetéshez is segítséget kap, hogy kitűnjön a tömegből és gyorsabban értékesítsen.

Lássuk a részleteket...

Nem lesz rövid, de cserébe valóban részletes tájékoztatást kap, hogy mire számíthat.

CSOMAG AJÁNLATOK
részletesen:

Ha távolabbról kell segítéség…

ONLINE csomag

Itt szükség lesz az ingatlan adataira (mikor épült, falazata, fűtés…fotók, alaprajz), erről egy listát fog kapni, hogy mire van szükségem pontosan. Mivel helyszíni szemle nélkül készül az értékbecslés, ezért itt ön fogja bemutatni az ingatlant, hogy minél jobban megismerjem.

Miután megkaptam az eladni kívánt ingatlanhoz tartozó adatokat, képeket, akkor már el tudom kezdeni a piaci összehasonlításon alapuló értékbecslést. Maga az értéknyilatkozat csak a főbb adatokat tartalmazza, vagyis a lényeget, hiszen itt a cél most a piaci érték meghatározása.

Amikor megkaptam az adatokat, természetesen a pontos cím, helyrajzi szám alapján már közben beszereztem a tulajdoni lapot és térképmásolat. Megvizsgálom még az értékbecslés előtt, hogy van-e valami akadálya az értékesítésnek. Többször előfordult már, hogy valami nem stimmelt a dokumentumokon. Ezért mindenképpen meg kell nézni, mert ha ez adásvétel előtt derül ki, akkor nagy valószínűséggel a vevő el fog tűnni. Sokszor sajnos a földhivatali ügyintézés nem túl gyors, pláne, ha előtte több dolgot is rendbe kell tenni a térképmásolaton, mert hiányos a felrajzolt ingatlan alapterülete. Ilyenkor akár 4-6 hónap is lehet az ügyintézés.

Összegezve:

Megvizsgáltam a tulajdoni lapot, térképmásolatot, megkaptam az ingatlanról minden fontos információt, képeket, alaprajzot. Elkészült a piaci értékbecslés, amit email-ben, PDF dokumentum formátumban küldök a tulajdoni lap, térképmásolat és a birtokbaadási jegyzőkönyv mellett. Miután átnézte, lehetősége van erről, illetve a felmerülő kérdéseiről konzultálni. (Telefonon vagy Viberen.)

A becsült ár természetesen nem a hirdetésben szereplő ár lesz, ezért itt javaslatot kap az irányárhoz is. De természetesen ön fogja eldönteni, hogy mennyiért hirdeti eladni kívánt ingatlanát. Megbeszéltük a kérdéseit, ezt követően szívesen fogadom a visszajelzését, hogy mennyire volt elégedett a kapott szolgáltatással.

A szolgáltatás maximum 5 munkanapon belül teljesül, a kapott adatok és díjfizetést követően.

Ha csak egy kis segítség kell…

STANDARD CSOMAG

Mivel itt személyesen mérem fel az ingatlan, így semmi teendője nincs ezzel. Fotókat készítek, megnézem az ingatlan állapotát, kérdéseket teszek fel, ellenőrzöm az alaprajzot… Személyesen a szemlén is lehetősége van a felmerülő kérdéseit megbeszélni, illetve a dokumentumok elkészülte után is bátran tegye fel kérdéseit.
A helyszíni szemle alap esetben kb. 30 percig tart, ezt követően el tudom kezdeni a piaci összehasonlításon alapuló értékbecslést. Maga az értéknyilatkozat a főbb adatokat tartalmazza, vagyis a lényeget, hiszen itt a cél most a piaci érték meghatározása, hogy mire számíthat.

Az online csomaghoz hasonlóan – ahol erről részletesen írtam – a tulajdoni lapot és térképmásolatot megvizsgálom, hogy az értékesítés alatt / adásvétel előtt ne érje meglepetés.

Energetikai tanúsítvány nem biztos, hogy minden megrendelésnél szükséges, mert pl. nyaralónál, teleknél ez nem fog kelleni az adásvételhez. (Így a csomag díja is kedvezőbb lesz.) Lakások, családi házak esetében viszont kötelező, mert a tanúsítványon szereplő HET szám az adásvételi szerződésben is szerepelni fog.

Összegezve:

Megvizsgáltam a tulajdoni lapot, térképmásolatot, megvan minden fontos adat, képek, alaprajz. Elkészült a piaci értékbecslés és az energetikai tanúsítvány, amit email-ben, PDF dokumentum formátumban küldök a tulajdoni lap, térképmásolat és a birtokbaadási jegyzőkönyv mellett. Miután átnézte, lehetősége van erről, illetve a felmerülő kérdéseiről konzultálni. (Telefonon vagy Viberen.)

A becsült ár természetesen nem a hirdetésben szereplő ár lesz, ezért itt javaslatot kap az irányárhoz is. Természetesen ön fogja eldönteni, hogy mennyiért hirdeti eladni kívánt ingatlanát. Megbeszéltük a kérdéseit, ezt követően szívesen fogadom a visszajelzését, hogy mennyire volt elégedett a kapott szolgáltatással.

A szolgáltatás maximum 10 munkanapon belül teljesül, a helyszíni szemlét és díjfizetést követően.

HA SZERETNE KITŰNNI A TÖMEGBŐL…

PRÉMIUM CSOMAG

Itt is személyesen mérem fel az ingatlan. Fotókat készítek, megnézem az ingatlan állapotát, kérdéseket teszek fel, ellenőrzöm az alaprajzot… Személyesen a szemlén is lehetősége van a felmerülő kérdéseit megbeszélni, illetve a dokumentumok elkészülte után is bátran tegye fel kérdéseit.

A helyszíni szemle alap esetben kb. 30 percig tart, ezt követően el tudom kezdeni a piaci összehasonlításon alapuló értékbecslést. Az értékbecslésben – ami jellemzően 20-30 oldal -, részletesen le lesz vezetve hogyan jött ki a becsült érték, helyi építési szabályzat vizsgálatával, övezeti térképpel, közműtérképpel, mellékletekkel, fotókkal együtt. Ezzel egyidőben természetesen a tulajdoni lapot és térképmásolatot megvizsgálom, hogy az értékesítés alatt / adásvétel előtt ne érje meglepetés (az ONLINE CSOMAG-nál ezt részleteztem miért fontos).

Energetikai tanúsítvány – az előző csomaghoz hasonlóan -, itt sem kötelező minden esetben, mert pl. nyaralónál, teleknél ez nem fog kelleni az adásvételhez. (Így a csomag díja is kedvezőbb lesz.) Lakások, családi házak esetében viszont kötelező, mert a tanúsítványon szereplő HET szám az adásvételi szerződésben is szerepelni fog.  (* Frissítve!) 2024. januártól már nem kötelező az adásvételi szerződésben szerepeltetni, de a vevőnek át kell majd adni. 

Még a helyszíni szemlét követően a fotók is ekkor fognak elkészülni. Ahhoz, hogy a lehető legjobb képek készüljenek egy kis segítséget/útmutatót fog kapni, hogy mit kell ehhez tennie. Ezt a szemle időpontja előtt elküldöm email-ben.

A fotózás időtartama nagyban függ az adott ingatlan méretétől, de jellemzően 1-2 órán belül elkészíthető.

Összegezve:

Megvizsgáltam a tulajdoni lapot, térképmásolatot, megvan minden fontos adat, képek, alaprajz. Elkészült a piaci értékbecslés és az energetikai tanúsítvány, amit email-ben, PDF dokumentum formátumban küldök a tulajdoni lap, térképmásolat és a birtokbaadási jegyzőkönyv mellett.

Elkészültek a képek is, (maximum 20 db, de minimum 10 db szerkesztett, logó nélküli, nagy felbontású kép). A digitálisan készült alaprajzot és hirdetési szöveget is szintén az email címére fogom küldeni. Miután átnézte, lehetősége van erről, illetve a felmerülő kérdéseiről konzultálni. (Telefonon vagy Viberen.)

A becsült ár természetesen nem a hirdetésben szereplő ár lesz, ezért itt javaslatot kap az irányárhoz is. Természetesen ön fogja eldönteni, hogy mennyiért hirdeti eladni kívánt ingatlanát. Megbeszéltük a kérdéseit, ezt követően pedig itt is szívesen fogadom a visszajelzését, hogy mennyire volt elégedett a kapott szolgáltatással.

A szolgáltatás maximum 14 munkanapon belül teljesül, a helyszíni szemlét és díjfizetést követően.

Mindenki jobbab szereti a nyílt ajánlatokat, ezért

igen, árak is lesznek…

N

Konkrét ajánlatok

N

Tervezhetőség

N

Választási lehetőség

Nézzük az árakat

CSOMAG ÁRAK

ONLINE CSOMAG

79 900.- Ft

 • értéknyilatkozat (3 old.)
 • tulajdoni lap
 • térképmásolat
 • tulajdoni lap és térképmásolat vizsgálata
 • ½ órás konzultáció
 • birtokbaadási jegyzőkönyv
 • max. 7 munkanapon belül

Tetszik, megrendelem

STANDARD CSOMAG

175 000.- Ft

 • értéknyilatkozat (3 old.)
 • tulajdoni lap
 • térképmásolat
 • tulajdoni lap és térképmásolat vizsgálata
 • ½ órás konzultáció
 • energetikai tanúsítvány
 • ingyenes kiszállás Fejér megyében
 • birtokbaadási jegyzőkönyv
 • max. 10 munkanapon belül

TETSZIK, MEGRENDELEM

PRÉMIUM CSOMAG

350 000.- Ft

 • értékbecslés (20-30 oldal)
 • tulajdoni lap
 • térképmásolat
 • tulajdoni lap és térképmásolat vizsgálata
 • ½ órás konzultáció
 • energetikai tanúsítvány
 • ingyenes kiszállás Fejér megyében
 • felkészítés a fotózáshoz
 • fotózás
 • digitális alaprajz
 • hirdetési szöveg
 • birtokbaadási jegyzőkönyv
 • max. 14 munkanapon belül

TETSZIK, MEGRENDELEM

* A fenti díjak speciális vagy üzleti ingatlanok esetében nem érvényesek. Minden dokumentum elektronikusan kerül átadásra. Amennyiben nyomtatott példányra is szüksége van és / vagy több helyrajzi számon szerepel az ingatlan, akkor az plusz költséget jelent. A következő ingatlanokra érvényes: lakás, családi ház, nyaraló, telek, maximum 2 szintes és 200 m²-ig. Minden további szint és/vagy 100 m² +25 000.- Ft. Nyaraló és telek esetében természetesen kedvezőbb a díj, mert nem kell energetikai tanúsítvány.  Egyéb ingatlan esetén kérjen személyre szabott árajánlatot. A szolgáltatás teljesülésének időtartalmát – amennyiben lehetőségem van rá – lehet gyorsított eljárásban is kérni. A feláras sürgősségi szolgáltatás díja nagyban függ a csomag tartalmától és az igényelt rövidített időtől, de ha sürgős, akkor pár nappal tudjuk gyorsítani a szolgáltatást. Számlázás kizárólag magánszemélyek részére történik!
Díj rendezése a helyszíni szemle alkalmával készpénzben, ha utalással szeretné rendezni a fizetést, akkor azt a helyszíni szemlét megelőző nap 12:00-ig kell fizetni, ezt kérem előre jelezze.

EZ NEM MINDEN!

Ha meggondolná magát…

Amennyiben úgy dönt, hogy mégsem szeretne foglalkozni az értékesítéssel, mert már tapasztalja, hogy rengeteg időt és pénzt költ a hirdetésekre, illetve a vevők kérdéseire, az ingatlan bemutatására sincs ideje… még akkor is megbízhat a teljes értékesítés lebonyolítására.
A csomag árának 100%-át levonom a sikerdíjból, amennyiben 15 napon belül jelzi felém. (ha 30 napon belül írunk megbízást, akkor a csomagdíj 50%-át tudom levonni).

Sikerdíjam: akár bruttó 2,99 %-tól. (Még + ÁFA sem terheli!)

Írjon, vagy hívjon és bízza rám az eladást, így csak arról kell döntenie, hogy a kapott árajánlatot elfogadja-e. A többit én intézem.

KORREKT AZ AJÁNLAT?

5 csillag

“Segítség volt elindulni az ingatlan eladásában. Szimpatikus volt a “csomag”, ami az árban benne foglaltatott. Könnyen kezelhető volt az oldal, értékes információkat tartalmazott. “

Madarászné K. Ilona / Székesfehérvár

5 csillag

“Történetem azzal kezdődött, hogy el kellett adni a házat, de saját erőből ezt nem is annyira egyszerű lebonyolítani, mert rengeteg ember csak nézelődik és kedvtelésből megy házakat nézni vagy ötleteket, megoldásokat látni. E miatt rengeteg idő megy kárba és effektíven nem történik semmi hónapokig. Bálintot ajánlás útján ismerhettem meg és nem csalódtam. Kedves, lényegre törő és tudja, hogy a cél közös és nem a saját babérjaira hajt. Sokat segített, sokat beszéltünk és hamar sikerült eladnia a házat olyan áron amiben megegyeztünk. A papír munkák és egyéb kötelező eljárásokat biztosan végezte és ügyintézte. 
Ha számodra fontos, hogy korrekt és tényleg vevők látogassák meg a házat, ha fontos a rugalmasság és akarsz bízni ingatlanosban, akkor Bálint lesz az embered.”

Gábor

5 csillag

“Bálint nagyon lelkiismeretes, korrekt fiatalember, szívesen ajánlom bárkinek.”

Norbert / Pákozd

B3 ingatlanközvetítő

Rólam

Miért engem válasszon?

Mert napi szinten ingatlanközvetítéssel és értékbecsléssel foglalkozom. Követem a piacot. Tisztában vagyok a hirdetés, eladás lépéseivel. Figyelek a részletekre. Minden alkalommal részletesen megvizsgálom az eladni kívánt ingatlant.

független ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő

A www.b3ingatlan.hu, www.ertekbecsles-tanacsadas.hu weboldalak szerkesztője, üzemeltetője, www.facebook.com/groups/EladoingatlanokaVelenceitokorul csoport adminisztrátora, ahol közel 3000-en csatlakoztak.

?

GYIK

Mikor kell fizetni?

Online csomag esetén díjbekérőt fog kapni. Másik két csomagnál a helyszíni szemle napján, készpénzben. (Ha utalással szeretné rendezni, ezt előre jelezze, mert akkor még a szemle előtt küldöm a díjbekérőt, aminek a teljesítési határideje a helyszíni szemle előtti nap.)

Mennyi idő alatt készül el a csomag tartalma?

Minden csomag részletes leírásánál találja a maximum elkészítési időt. Általában pár nappal hamarabb is megvan. Ez egy olyan időintervallum, hogy ennyi idő alatt biztosan elkészül.
Kivéve, ahol energetikai tanúsítvány is van, mert ott + 1 hét csúszás lehetséges. Nem jellemző, de ezt is figyelembe kell venni.

Sürgős esetben lehet gyorsítani a szolgáltatáson, ekkor feláras díjazással számolhat, konkrét díj az adott feladattól és a szabad kapacitástól függ. 

Nem Fejér megyében van az ingatlan...

Országosan is vállalom a szolgáltatást, kérem írja meg pontosan hol van az ingatlan. Ekkor kiszállási díj kerül még felszámolásra, ha nem az ONLINE CSOMAGOT választja.

örülök, hogy végig olvasta az oldalt

sikerült választani az ajánlatok közül?

Kérdés esetén is bátran vegye fel velem a kapcsolatot
a +36(30)555-0542-es telefonszámon.

üzenet

GDPR

15 + 15 =

TUNYOGI BÁLINT ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő  |  Mobil: +36(30)555-0542

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ  |  SZERZŐI JOG  |  IMPRESSZUM

B3 INGATLAN  |  Minden jog fenntartva! © 2024  |  Design by B-ART & Design