fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Szerzői jogok

A b3ingatlan.hu weboldal Tunyogi Bálint (továbbiakban: Szerző) szellemi terméke. Teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a hírlevél sorozatokat szerzői jogi védelem alatt állnak a 1999. évi LXXVI. tv. alapján.

A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, másolása, átdolgozása tilos. A weboldal tartalma a Szerző neve és a forrás (www.b3ingatlan.hu) megjelölésével, kattintható link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása díjköteles.

Jogsértés következménye

Amennyiben a weboldal tartalmát bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észlelem – aloldalak átdolgozása esetén is– a jogszerűtlenül felhasznált oldalak vonatkozásában 100.000.- Ft/nap, azaz napi egyszázezer forint kötbért számlázok ki a jogtalan felhasználónak. A kötbéren túlmenően keletkezett költségeket is érvényesíteni fogom, úgy mint az ügyvédi, bírósági és egyéb költségek, melyet a jogsértő felhasználó köteles megtéríteni a Szerzőnek. A jogsértő felhasználó kifejezetten elfogadja  jelen kötbér kikötési megállapodást.

A weboldalon található összes információ kizárólag tájékoztató jellegű, figyelem felkeltési célokat szolgál. Az oldalon közölt tartalom nem helyezhető olyan közegbe, ahol eredeti jelentése megváltozik. Az oldalon közzétett információk nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. Fenntartom a jogot az oldalon közzétett információk aktualizálására, módosítására. A módosítás a honlapon történő közzétételkor azonnal hatályba lép.