fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Ingatlanközvetítés

MI AZ 5 FŐ LÉPÉS

A SIKERES ELADÁSHOZ?

 

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ INGATLANKÖZVETÍTÉS?

 

Az első találkozás alkalmával az ingatlanközvetítés minden részletét megbeszéljünk. Ekkor jó, ha minden tulajdonos jelen van. Megnézem az ingatlant, felmérem, sokat kérdezek, ezt követően javaslatokat teszek, ötleteket adok. Ez mindenkinél más, nem vagyunk egyformák, ahogy ingatlanból sincs két tökéletesen egyforma. 

A legfontosabb feladat az ár meghatározása, mert egyáltalán nem mindegy, hogy az épp környéken kereső vevőjelöltek milyen áron látják meg a friss hirdetést. Ha túl magasra tettük az árat az is baj, épp úgy mintha aluláraztuk volna. Itt mindenképpen jó, ha szakember véleményét kérjük ki, mert milliók is múlhatnak rajta. Ne a szomszédtól kérjen segítséget! 

A hirdetés is több részből áll. Itt az elsődleges a fotó. Mert mindenki először a képeket nézi meg. A jó képekehez pedig szükséges az ingatlan “felkészítése”. Miután látták az érdklődők a képeket és tetszett is, akkor jön a mérethelyes alaprajz értelmezése, a részletes szöveg olvasása.

FONTOS A HATÉKONY HIRDETÉS!

Ez pedig pénzbe kerül és bizony sok időt is rá kell szánni, mert nem elég csak egyszer feltenni, foglalkozni kell vele.  A hirdetésekre jelentkezők részletes tájékoztatása is sok időt vesz el.  

Elérkezett az ingatlan megfelelő bemutatása, ami szintén nagyon lényeges feladat. Amennyiben nagyon tetszett az ingatlan, akkor jön az ajánlattétel, tárgyalás.  Egyszerre több érdeklődő esetén még licit is kialakulhat, így akár még irányár felett is értékesítheti ingatlanát. 
A gyakorlattal rendelkező szakember itt is nagy segítség lehet. 

Sikeres megállapodás esetén pedig még mindig nincs vége. Jöhet a papírmunka. Persze jól hangzik, de az esetek 99%-ban nem ilyen egyszerű a történet. Ezért minden egyes lépésnél jó ha ott van egy tapasztalt ingatlanközvetítő a gyors és zökkenőmentes ügymenet lebonyolítása érdekében, aki napi szinten ezzel foglalkozik.

A LEGJOBB, HA MÁR A KEZDETEKNÉL MEGKERES!

MERT EGYÁLTALÁN NEM MINDEGY HOGYAN JELENIK MEG
ELSŐKÉNT EGY HIRDETÉS!

MIÉRT VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT?

MERT

 

  • a lehető legkedvezőbb jutalékot fogjuk megbeszélni és ennek ellenére is minőségi szolgáltatást kap + a lent látható extra kedvezményekkel
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem,
  • ingatlanközvetítő végzettségem mellett ingatlanvagyon- értékelő is vagyok,
  • maximális odafigyeléssel és igényesen dolgozom,
  • mindezt korrekt áron teszem!

+

  • INGYENES ÉRTÉKMEGHATÁROZÁS

A MEGBÍZÁS MELLÉ

NE MARADJON LE ERRŐL A LEHETŐSÉGRŐL,

 

jelentkezzen még ma a szintén

INGYENES, kötelezettségtől mentes

személyes tájékoztatóra!

 

KÍVÁNCSI A RÉSZLETEKRE?

LÁSSUK A SZÁMOKAT

Mindenkinek lehetősége van kiválasztani,
hogy mire van szüksége a szolgáltatások közül.

NINCS PLUSZ KÖLTSÉG!
Minden részletet előre tisztázunk.

A 2 leggyakoribb komplex megoldást mutatom most be
az ingatlanközvetítés során:

Ez nem azt jelenti, hogy csak e két megoldás közül lehet választani.
Személyes találkozón közösen megbeszéljük, hogy konkrétan mi a legjobb megoldás!

(A kis nyilakon tartva az egér kurzorját további kiegészítéseket olvashat, ha asztali számítógépen nézi.) 

 

MINI CSOMAG

Fotók, alaprajz, hirdetési szöveg átadása email-ben történik. Fizetés előre megbeszélt fix áron, a helyszíni szemlén. A megjelölt ár tájékoztató jellegű és a számlás (bruttó) árat jelenti, részletek miatt vegye fel velem a kapcsolatot.

MAXI CSOMAG

Végig kísérem az egész folyamatot, az elejétől a végéig. Itt kizárólag én vagyok megbízva az ingatlanközvetítéssel. Fizetés csak sikeres eladás esetén történik. A sikerdíj százaléka függ az ingatlan árától és elhelyezkedésétől. Részletes információért és a pontos százalék meghatározásáért vegye fel velem a kapcsolatot. A megjelölt ár már a számlás, bruttó ár, nem kell a + 27 %-al számolnia, mint a legtöbb esetben.

INGATLANKÖZVETÍTÉS VÁLLALÁSI TERÜLETE (nem kizárólagosan):

Adony, Agárd, Baracska, Beloiannisz, Besnyő, Dunaújváros, Ercsi, Érd, Gárdony, Gárdony-Dinnyés, Iváncsa, Kajászó, Kápolnásnyék, Kulcs, Lovasberény, Martonvásár, Mezőfalva, Nadap, Nagyvenyim, Pákozd, Pátka, Pázmánd, Perkáta, Pusztaszabolcs, Rácalmás, Ráckeresztúr, Sárosd, Seregélyes, Sukoró, Szabadegyháza, Székesfehérvár, Tordas, Vál, Velence, Vereb, Zichyújfalu.

(Egyéb településeken ingatlantól és elhelyezkedéstől függően, beszéljünk róla.)

 

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

GDPR

órán belül választ kap. (munkanapon)