fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Vélemények

“Történetem azzal kezdődött, hogy el kellett adni a házat, de saját erőből ezt nem is annyira egyszerű lebonyolítani, mert rengeteg ember csak nézelődik és kedvtelésből megy házakat nézni vagy ötleteket, megoldásokat látni. E miatt rengeteg idő megy kárba és effektíven nem történik semmi hónapokig. Bálintot ajánlás útján ismerhettem meg és nem csalódtam. Kedves, lényegre törő és tudja, hogy a cél közös és nem a saját babérjaira hajt. Sokat segített, sokat beszéltünk és hamar sikerült eladnia a házat olyan áron amiben megegyeztünk. A papír munkák és egyéb kötelező eljárásokat biztosan végezte és ügyintézte. 
Ha számodra fontos, hogy korrekt és tényleg vevők látogassák meg a házat, ha fontos a rugalmasság és akarsz bízni ingatlanosban, akkor Bálint lesz az embered.”

Gábor

“Bálint nagyon lelkiismeretes, korrekt fiatalember, szívesen ajánlom bárkinek.”

Norbert

Pákozd

“Ingatlanfotóst kerestem eladó lakásunkhoz, így esett a választás Bálintra. Bálint rugalmassága, gyorsasága és megbízhatósága abszolút kiemelkedő volt, így maximálisan elégedett voltam a végeredménnyel.”

Dorottya

Budaörs

“Köszönjük eddigi segítségét! Jó volt látni,hogy nagy szakértelemmel, szenvedéllyel űzi ezt a nem könnyű mesterséget.

M. István

“Teljesen elégedett vagyok Bálint munkájával. Készségesen tájékoztatott mindenről az ingatlannal és a településsel kapcsolatban is. Köszönöm szépen!”

Zsuzsanna

“Kiváló!!!

Éva

“Gyors, udvarias, tájékozott, segítőkész.

Andrea

“Segítőkész, precíz, korrekt állapotfelmérés. Bízunk a sikerben.

Mihály

“Nagyon profi, precíz és ügyes. Köszönök neki mindent!

Gyula

“Nagyon kedves, előzékeny, udvarias, tájékozott… és főleg gyors. Kell ennél több egy jó ingatlan közvetítőnek??? 

Katalin

“Nagyon kedves volt

Stefán

“Köszönetet szeretnék mondani Tunyogi Bálint munkájára. A rendkívüli segítőkészségéről és türelméről adott tanúbizonyságot a  keresett ingatlan megtalálásakor.

“Alapos

Zsuzsanna

“Korrekt, rugalmas, segítőkész értékesítő!

Bertalan

“Megbízható, precíz, pontos…

Zsolt

“Láthatólag komolyan vette azt a kívánságomat, hogy minél előbb szeretném eladni az ingatlant. Ez – számomra meglepő módon – rekord idő alatt sikerült. Érthető, hogy meg vagyok elégedve.

András

Köszönöm szépen mindenkinek, aki ír(t)!