fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Vélemények


“Kifejezetten olyan szakembert kerestem, aki nem akarja a teljes eladási folyamatot végigcsinálni, nem akar közvetíteni, viszont tanácsot tud adni, és felméri az ingatlan értékét. Ilyet nehéz találni, de Bálint teljesítette, és értékes tanácsokat kaptam tőle, melyek jelentősen hozzásegítettek a lakásom eladásához.”

János / Budapest


Bálint közreműködése nélkül ez az adásvétel nem jött volna létre. Bár nem én voltam az ügyletben a megbízó fél, nagyon köszönöm a munkáját, mellyel megteremtette a közös nevezőt a felek között.

Andrea / Kápolnásnyék


“Ajánlom mindenkinek, aki ingatlan értékbecslőt keres! Mert gyors, precíz, megbízható és még árban is elfogadható.”

Mészáros Tamás / Gárdony


“Mivel nem Magyarországon élünk, így nehezen tudtunk dönteni, hogy kire bízzuk a ház eladását és a velejáró papírmunkák lebonyolítását. Ma már, így utólag elmondhatjuk, nagyon örülünk, hogy Bálintot választottuk. Gyors, pontos, megbízható és precíz odafigyeléssel, a velejáró nyugodságával végzi munkáját. Mi csak köszönettel tartozunk Bálintnak!”

M & J / München


“Történetem azzal kezdődött, hogy el kellett adni a házat, de saját erőből ezt nem is annyira egyszerű lebonyolítani, mert rengeteg ember csak nézelődik és kedv
telésből megy házakat nézni vagy ötleteket, megoldásokat látni. E miatt rengeteg idő megy kárba és effektíven nem történik semmi hónapokig. Bálintot ajánlás útján ismerhettem meg és nem csalódtam. Kedves, lényegre törő és tudja, hogy a cél közös és nem a saját babérjaira hajt. Sokat segített, sokat beszéltünk és hamar sikerült eladnia a házat olyan áron amiben megegyeztünk. A papír munkák és egyéb kötelező eljárásokat biztosan végezte és ügyintézte. 
Ha számodra fontos, hogy korrekt és tényleg vevők látogassák meg a házat, ha fontos a rugalmasság és akarsz bízni ingatlanosban, akkor Bálint lesz az embered.”

Gábor

5 csillag

“Bálint nagyon lelkiismeretes, korrekt fiatalember, szívesen ajánlom bárkinek.”

Norbert

Pákozd

5 csillag
“Ingatlanfotóst kerestem eladó lakásunkhoz, így esett a választás Bálintra. 
Bálint rugalmassága, gyorsasága és megbízhatósága abszolút kiemelkedő volt, így maximálisan elégedett voltam a végeredménnyel.”

Dorottya

Budaörs

5 csillag
“Köszönjük eddigi segítségét! Jó volt látni,hogy nagy szakértelemmel, szenvedéllyel űzi ezt a nem könnyű mesterséget.

M. István

5 csillag
“Teljesen elégedett vagyok Bálint munkájával. Készségesen tájékoztatott mindenről az ingatlannal és a településsel kapcsolatban is
. Köszönöm szépen!”

Zsuzsanna

5 csillag
“Kiváló!!!

Éva

5 csillag
“Gyors, udvarias, tájékozott, segítőkész.

Andrea

5 csillag
“Segítőkész, precíz, korrekt állapotfelmérés. Bízunk a sikerben.

Mihály

5 csillag
“Nagyon profi, precíz és ügyes. Köszönök neki mindent!

Gyula

5 csillag
“Nagyon kedves, előzékeny, udvarias, tájékozott… és főleg gyors. Kell ennél több egy jó ingatlan közvetítőnek??? 

Katalin

5 csillag
“Nagyon kedves volt

Stefán

5 csillag
“Köszönetet szeretnék mondani Tunyogi Bálint munkájára. A rendkívüli segítőkészségéről és türelméről adott tanúbizonyságot a  keresett ingatlan megtalálásakor.

5 csillag
“Alapos

Zsuzsanna

5 csillag
“Korrekt, rugalmas, segítőkész értékesítő!

Bertalan

5 csillag
“Megbízható, precíz, pontos…

Zsolt

5 csillag
“Láthatólag komolyan vette azt a kívánságomat, hogy minél előbb szeretném eladni az ingatlant. Ez – számomra meglepő módon – rekord idő alatt sikerült. Érthető, hogy meg vagyok elégedve.

András

Köszönöm szépen mindenkinek, aki ír(t)!