fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Egyéb szolgáltatások

ÉRTÉKBECSLÉS-TANÁCSADÁS

Nem kell választania! A két szolgáltatás együtt is elérhető. Így a becsült piaci érték megállapítása mellett még hasznos és személyre szabott ötleteket, tanácsokat is adok. Megbeszélünk minden olyan kérdést, amit a legjobb egy szakemberrel megbeszélni, aki ismeri a piacot.

HOGYAN ADD EL INGATLANOD

Hogyan add el ingatlanod a legjobb áron? Ismerd meg az ingatlanértékesítés folyamatát. Részletes leírást találsz a sikerdíjról, a munka menetéről. Ez az egy rész kivételesen tegeződő formában van, ha esetleg valaki ezt jobban szereti, de természetesen minden korosztálynak szól.

INGATLAN FOTÓZÁSA

Az ingatlanfotózásnak mára nagy jelentősége lett. Az ingatlanpiacon rengeteg hirdetéssel találkozhatunk nap, mint nap. A legtöbb ember már tudja, hogy nem elég egy kis kompakt géppel néhány fotót készíteni a lakásról. Ez bizony komoly előkészülettel és utómunkával is jár.

HITELÜGYINTÉZÉS

Díjmentes hitelügyintézés alatt Ön 15 bank ajánlatai közül válogathat. Kényelmesen, utána járás nélkül. A kiválasztott bank után minden szükséges papírt, támogatást megkap. Folyamatos kapcsolattartás, minden egyes lépésről értesülni fog, így csak a folyósítást kell várnia. Kérjen díjmentes tájékoztatást!

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

A jogszabály megalkotása Európai Uniós elvárás volt, és más jogszabályokkal együtt az épületek alacsonyabb energiafogyasztását szolgálja. Az energetikai tanúsítvány a lakás energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire.

CELLULÓZ SZIGETELÉS

A cellulóz hőszigetelő anyag egyaránt alkalmazható új épületekben és a régi épületek szigetelésénél, illetve meglévő szigetelés cseréjére esetén is.
A kész cellulóz szigetelőanyag zsákos formában kapható, melyet egy befúvógép segítségével, vagy akár kézi terítéssel is a kitöltendő üregekbe juttathatunk.

TANÁCSADÁS ELADÁSHOZ

Saját maga szeretné eladni ingatlanát, de mégis valamiben bizonytalan és csak 1-2 kérdést szeretne megbeszélni egy szakértővel? Szeretné tudni, hogy jó döntést hozott? Van erre is lehetőség, így jutalék nélkül is szívesen adok tanácsot. Kattintson a részletekért és kérjen időpontot.

HŐKAMERÁS FELVÉTEL

Hőkamerás épületdiagnosztika. A termográfia szó hallatán sokaknak az épületek hőveszteségeivel kapcsolatos mérések, színes hőképek ugranak be. A hőkamerák alkalmazhatósága viszont nem merül ki csak és kizárólag az épületek szigetelésének vizsgálatában.