fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu
Kalocsa - eladó családi ház

Kalocsa 

Az ingatlan hirdetése már nem aktív. Kérem,
nézzen körül az oldalon található aktív, eladó ingatlanok között.

 

Főbb paraméterek:

– telek 931 m²,
– családi ház ~ 167 m², + pince ~ 120 m²,
– állapota jó,
– összközműves,
– 4 nagy méretű szoba,
– fürdőkád és zuhanyzó,
– wc külön,
– fűtése gáz cirkóval történik,
– fa nyílászárók, thermo üveggel,
– falazata B30-as tégla,
– cserépfedés,
– pince, földszint, tetőtér,
– tetőtér fele befejezésre vár,
– melléképület,
– garázs,
– erkély,
– fúrt kút,
– rendezett kert,
– csendes, kertvárosi részen.

Általános leírás

A telek utcafronti részén helyezkedik el a főépület, a kert végében pedig egy kb. 50 m²-es melléképület található. A kert rendezett, tujával, szőlővel, virágokkal ültetve. A hátsó részen még van üres, füvesített terület is, ahova kisebb játszótér, vagy akár kerti sütő is elférne.

A pince szinten található a garázs (37 m²), ahol akár 2 autó beállására is van lehetőség. A pince az egész épület alatt több kisebb helyiségből áll, de ezt igény esetén a válaszfalak bontásával lehet bővíteni, ha valaki a nagyobb tereket szereti.

A földszinten a következő helyiségeket találjuk: szélfogó, étkező, konyha, kamra, 3 szoba, gardrób, fürdőszoba, wc, közlekedő, lépcsőfeljáró, terasz.

Tetőtérben az erkély és a szoba mellett még 2 befejezésre váró helyiség van, ami igény szerint alakítható. Mindezek után még mindig marad hely, mert a tetőtér ~1/3 -a még így is rendelkezésre áll, amennyiben tovább bővítenék a családi házat.

Kinek ajánlom?

Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a kertvárosi hangulat, a nyugodt környezet, de a belváros is 3 perc alatt elérhető autóval. Az ingatlan jelen állapotban is maximálisan kihasználható, de bővíthető további helyiségekkel, ezért családosoknak, fiatal pároknak, akik gyereket terveznek és akár befektetés vagy vállalkozás részére is remek lehetőség a hatalmas terek miatt.

Finanszírozás

Díjmenetesen segítséget kap a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásában, amennyiben szükség van rá.

Elhelyezkedés

Valóban csendes, kertvárosi részen található. Aszfaltozott úton megközelíthető. A fenti címen előzetesen meg is lehet nézni a környéket és az épületet / kertet kívülről.

Kalocsa

Kalocsa Budapesttől délre, ~110 km-re, az Alföldön, Bács-Kiskun megye nyugati területén fekszik, a Duna bal partja közelében. Központja a Kalocsai kistérségnek. A város a megye legsűrűbben lakott települése. További információ elérhető Kalocsa város honlapján.

Nagyobb beruházások a közelben

Kalocsa és Paks között épül meg a legújabb Duna-híd. Erről bővebben ITT és ITT is olvashat.

További képek és információ miatt kérem írjon, vagy hívjon.

Csatlakozzon oldalaimhoz!

Ossza meg másokkal is az oldalakat! 

Kérdése van?
Vegye fel velem a kapcsolatot: