fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Ipari ingatlan értékbecslés

Ipari ingatlan értékbecslés esetén nehezebb az értékbecslő feladata, főleg ha valóban egy speciális ipari ingatlanról van szó. Minden részletet alaposan meg kell vizsgálni. Ezért ez több időbe is telik, hiszen egy 100 m²-es lakóingatlan helyszíni felmérése, bejárása lényegesen egyszerűbb, mint egy 2000 m²-es, összetett szerkezetű ipari ingatlané. Valószínűleg itt sem lesz 2 ugyanolyan ipari ingatlan, ahogy a lakóházak esetében sem. 

 

 • Kérem, írja meg, hogy pontosan milyen ipari ingatlan értékbecslésére kér árajánlatot. A legjobb, ha a rendelkezésére álló iratokkal együtt küldi el az üzenetet.
 • Az alapvető iratok itt is -ahogy a lakóingatlanoknál-, a tulajdoni lap és a térképmásolat. Az is lényeges, hogy mihez, milyen célra kell az értékbecslés. Az említett iratokon kívül valószínűleg még szükség lesz egyéb dokumentumokra is, de ezt az árajánlat kérésekor pontosítjuk, hiszen itt valóban speciális ingatlanokról van szó, így minden esetben más kiegészítő iratot kell majd csatolni az értékbecslési szakvéleményhez.
Ipari ingatlan értékbecslés

Vállalási határidő: A helyszíni szemlétől és a szükséges iratok pótlásától számítva 5-30 munkanapon belül, munkától függően.
(Sürgős esetben felár ellenében lehet gyorsítani a szolgáltatáson, ha szükséges.)

Értékbecslés menete röviden:

 • Árajánlat (pontos cím, adatok, felhasználás jellege, értékelés célja alapján)
 • Szükséges iratok beszerzése / elküldése
 • Helyszíni szemle (fotózás, részletek megbeszélése)
 • Értékbecslés elkészítése, majd átadása a számla kiegyenlítése után

 

Vállalási terület: Magyarország összes településén elérhető az ipari ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés szolgáltatás.

Egyéb típusú ingatlanok értékbecslésével és tanácsadásával is keressen bizalommal.

Ipari ingatlan értékbecslés

 Kattintson a lenti gombra és kérjen egyedi árajánlatot:

  Eszköz, gép értékbecslés

  Speciális ingatlan értékbecslés

  Üzleti vagyonértékelés