fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Tulajdoni lap és térképmásolat lekérése

Tulajdoni lap és térképmásolat online és postázva is

 

Kérem, válasszon a lenti szolgáltatások közül. Jelenleg egyszerre egy választható. Ha többet szeretne, akkor az üzenet részben részletesen is leírhatja, nem kell külön-külön megrendelni, ha több ingatlanról szeretne e-hiteles tulajdoni lapot vagy e-hiteles térképmásolatot.

Megrendelése fizetési kötelezettséggel jár!

A szolgáltatás megrendelése után átutalással tud fizetni, utalást követően 24 órán belül megkapja a kért tulajdoni lapot, vagy térképmásolatot a megadott email címre. Amennyiben postázva is igényelte, úgy + 3-5 munkanapon belül várható, hogy nyomtatva is megérkezzen az Ön címére.

Kérdés esetén keressen telefonon,  amennyiben elakadt a kérdőív kitöltésénél, vagy bizonytalan, hogy melyik szolgáltatást kérje. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

B3 INGATLAN

Tulajdoni lap és térképmásolat díja

  • E-hiteles teljes tulajdoni lap – adminisztrációs szolgáltatás – 8 500.- Ft
  • E-hiteles szemle tulajdoni lap – adminisztrációs szolgáltatás – 8 500.- Ft
  • E-hiteles térképmásolat – adminisztrációs szolgáltatás – 8 500.- Ft
  • E-hiteles szemle tulajdoni lap és térképmásolat ugyanarról az ingatlanról – adminisztrációs szolgáltatás – 16 000.- Ft

  • Papír alapú e-hiteles teljes tulajdoni lap – adminisztrációs szolgáltatás – postázva – 11 500.- Ft
  • Papír alapú e-hiteles, szemle tulajdoni lap – adminisztrációs szolgáltatás – postázva – 11 500.- Ft
  • Papír alapú e-hiteles térképmásolat – adminisztrációs szolgáltatás – postázva – 11 500.- Ft
  • Papír alapú e-hiteles tulajdoni lap és térképmásolat ugyanarról az ingatlanról – adminisztrációs szolgáltatás – postázva – 20 000.- Ft

  • Ingatlan leíró adatai – adminisztrációs szolgáltatás (tulajdoni lap I. része) – 4 990.- Ft

GYIK

(Gyakran ismételt kérdések)

Kérdeznék...

Ha itt nem találja a kérdésére a választ, hívjon vagy írjon bizalommal.

Hogyan tudok fizetni?

Díjfizetés átutalással történik. A „megrendelő lap” kitöltése után egy díjbekérőt küldök. Díjfizetést követően kapja meg a számlát és a megrendelt tulajdoni lapot vagy térképmásolatot.

 

Készpénzzel kizárólag akkor tud fizetni, ha egyéb szolgáltatást is rendel, ahol a kiszállás alkalmával tudjuk ezt rendezni. (pl. értékbecslés, tanácsadás, fotózás esetén.)

Mikor kapom meg?

Vállalási határidő

Munkanapon a díjfizetést követően 24 órán belül küldöm. A díjbekérőt is 24 órán belül kapja meg. Így maximum 48 órán belül, de jellemzően, akár 1-2 óra is megoldható, ha Ön és én is szinte azonnal tudunk válaszolni.

Ettől eltérő esetben, pl. szabadság miatt a főoldalon előzetes értesítést olvashat. 

Milyen adatok kellenek?

A megrendelő lapon látható adatokra van szükség.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Az árak tartalmazák a választott dokumentum igazgatási szolgáltatási díját valamint a hozzá kapcsolódó adminisztrációs szolgáltatás díját is, illetve a postázási, csomagolási költséget, amennyiben nyomtatva is kéri.
(igazgatási szolgáltatási díjak:
e-hiteles tulajdoni lap: 3000.- Ft,
e-hiteles térképmásolat: 3000.- Ft)

Nyomtatott, postázandó dokumentumok esetében...

Amennyiben nyomtatva rendelte meg a tulajdoni lapot, akkor maximum 20 oldalig tudom vállalni ekkora összegben a nyomtatást és a postázást is.

Vannak több száz oldalas tulajdoni lapok is. Ebben az esetben amennyiben valóban nyomtatva kéri, akkor a további oldalak nyomtatása 50 Ft/oldal plusz költséggel jár. A postázási költség pedig a plusz oldalak függvényében változik, ezt csak a pontos oldalszámok után tudom megadni.

Ha csak az aktuális részeket szeretné látni, akkor javaslom a „szemle” típusú tulajdoni lap rendelését, így jóval kevesebb oldalra számíthat. De természetesen itt is lehetnek kivételek.

Ha rosszul adta le a hrsz.-ot, címet...

Ha Ön rossz címet vagy nem létező címmel adja le a megrendelését és egyeztetés után sem tudom a kért tulajdoni lapot vagy térképmásolatot biztosítani, akkor bruttó 3 000.- Ft ügyintézési díj levonása után a maradék összeget visszautalom az Ön részére.

Ha tévesen megadott adatok alapján mégis le tudom tölteni a dokumentumot, de az nem az, amit szeretett volna, akkor a megrendelés teljesítése után cserére nincs lehetőség.

Mi a különbség a “Szemle” és a “Teljes” tulajdoni lap között?

 A “Szemle” csak az éppen hatályos bejegyzéseket tartalmazza, a “Teljes” pedig a korábbi -már nem hatályos adatokat – is tartalmazza.

Csak magánszemély részére kérhet számlát.

2022.09.01-től kizárólag magánszemélyek részére történik a számla kiállítása. 

MEGRENDELŐ LAP

GDPR

órán belül választ kap. (munkanapon)