fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Ingatlan eladóknak tanácsadás

Mit tegyünk, ha önnállóan szeretnénk eladni ingatlanunkat?

Ingatlanközvetítő vagy ingatlaniroda segítsége nélkül szeretné eladni saját ingatlanát? 

Nincs szüksége mindenkinek ingatlanközvetítőre, de a legtöbb esetben kell néhány tanács az induláshoz, hogy a lehető legjobb áron értékesítse ingatlanát. Nagyon fontos, hogyan jelenik meg a hirdetési portálokon az ingatlan hirdetése. Illetve a szükséges dokumentumok beszerzése, ellenőrzése is a felkészüléshez tartozik, hiszen a vevő ezt is fogja kérni, ha komoly a vételi szándéka. A hirdetési irányárról már nem is beszélve, hiszen ha túl magas az ár, akkor sokáig fogja árulni. Ha túl alacsony, akkor pedig milliókat is veszíthet.

Az egyik legnagyobb értékű vagyontárgyunk értékesítésénél körültekintően kell eljárni, hiszen a legtöbben nem túl gyakran adnak el ingatlant. 

Ehhez kap most segítséget, 4-5 % sikerdíj nélkül is!

Ingatlanközvetítői díj nélkül, vagyis az általában szokásos 4-5% + ÁFA sikerdíj nélkül tudja értékesííteni ingatlanát. Hiszen a tanácsadás ingatlan eladáshoz csomagoknál biztosan megtalálja az önnek megfelelő összeállítást. 

 

Ingatlan eladóknak tanácsadás. | Ugye jól hangzik?

Minden segítséget magkap ahhoz, hogy a lehető legjobb áron és felkészülten kezdjen el hirdetni, de ehhez még az ingatlan hirdetése előtt ezt fontos elolvasnia.  

3 csomag ajánlatot fog találni a weboldalon.

Az ajánlatokat úgy alakítottam ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Hiszen nem vagyunk egyformák, illetve nem biztos, hogy mindenkinek szüksége van a prémium csomagra. De erősen ajánlott, hiszen ebben benne lesz minden, ami a sikeres eladáshoz kell. 

Miért érdemes megnézni a részletes tájékoztató oldalt? 

Mert az ingatlan árának – és a sikerdíj árának – a töredékéért tudja értékesíteni ingatlanát. 

Fejér megyében a kiszállás ingyenes

Természetesen az ország bármely pontjáról igényelhető az ingatlan eladóknak tanácsadás oldalon látható szolgáltatás, de az utazási költség miatt kicsit nagyobb lesz a díj. De még így is megéri, mert csak egyszer kell kiszállási költséget fizetni, hiszen egy helyszíni szemle során meglesz minden fontos adat a felmérésnél.

Részletesen a weboldalon tájékozódhat a csomag ajánlatokról:
https://b3ingatlan.hu/tanacsadas-ingatlan-eladashoz

 

Eladná ingatlanát?
Értékbecslésre, tanácsadásra van szüksége?
Vegye fel velem a kapcsolatot: