fbpx
+36 30 555-0542 info@b3ingatlan.hu

Értékbecslés és tanácsadás ÚJ OLDALON is!

Értékbecslés és tanácsadás után úgy gondoltam, hogy összeállítok speciális csomag ajánlatokat is. Az rendben van, hogy valaki megrendel egy értékbecslést az ingatlan eladás előtt, mert szeretné tudni, hogy mennyi a reális ára. De ha már előre gondolkodunk, akkor érdemes felkészülni az érdeklődőkre is.

MIRE GONDOLOK?

Nézzük, meg kicsit részletesebben…
Megszületett a gondolat, hogy el szeretne költözni. Már talán az is megvan merre menne.
A legfontosabb, hogy az irányárat jól határozzuk meg. Ha alacsonyra tesszük, akkor persze gyorsan gazdára talál az ingatlan, ha túl magas az ár, akkor pedig nem lesz a közeljövőben költözés, mert így akár évekig is árulhatja az ingatlant.

Megtörtént az értékbecslés. Ez alapján már kap egy alapot, hogy mire számíthat. De egy komoly érdeklődő mást is szeretne majd megnézni, nem csak a házat.
Az ingatlan papírjaira gondolok. 🙂

Úgy gondolom, az alap, hogy tulajdoni lapot tudjunk mutatni a komoly érdeklődőnek.  (Ezek nem titkos adatok. Ha már volt az ingatlanban az érdeklődő, akkor meg tudja szerezni. De gyorsíthatunk a folyamaton és szerintem jó benyomást is kelt, pláne, ha nincs rajta semmi korlátozás a dokumentumon.)

Tulajdoni lap és térképmásolat

Ha megvan a tulajdoni lap, akkor már egy térképmásolatot is illő beszerezni (családi házaknál, nyaralónál). Ha valaki komoly vevő, akkor úgy is le fogja kérni az adásvétel előtt, nem jó ha szerződés előtti estén derül ki, hogy nincs felrajzolva az ingatlan vagy egy része a térképre.

Hitel esetében a bank is le fogja ezt ellenőrizni. Mert csak arra ad hitelt, amit a lapon is lát. 

Úgy gondolom nem kell tovább részleteznem, miért is fontosak a fenti dokumentumok. 

Tanácsadás

A minden egyben csomag ajánlatomban minden szükséges dokumentumot és szolgáltatást rövid időn belül megkap, ami az ingatlan eladásához majd kell. 

A tanácsadás is közte van, hiszen nem mindenki ad el évente 1-2 ingatlan. Ilyenkor jön jól egy kis kezdő segítség. Mert velem megbeszélheti a kérdéseit. Elmondom mire kell figyelni, hogyan kellene felkészíteni az ingatlant, hol hirdessen, hogyan kezelje az érdeklődőket stb. Ahogy mi sem vagyunk egyformák, úgy az ingatlanok sem. Ezért ez a beszélgetés mindenkinél más és más. 

Energetikai tanúsítvány kedvezményesen a csomagban

Miért tudom kedvezményesen biztosítani? 
Mert nem kell 2x helyszíni szemlét tartani. Az értékbecslési szemlén egyben az energetikához szükséges adatokat is felmérem, leírom. 

 

Fejér megyében a kiszállás ingyenes

Természetesen az ország bármely pontjáról igényelhető a szolgáltatás, de így itt az utazási költség miatt kicsit nagyobb lesz a díj. De még így is megéri, hiszen csak egyszer kell kiszállási költséget fizetni, hiszen egy helyszíni szemle során meglesz minden fontos információ.

Részletesen a weboldalon tájékozódhat a csomag ajánlatokról:
ertekbecsles-tanacsadas.hu

Az értékbecslés és tanácsadás után már  kiemeltem a „MINDEN EGYBEN” csomag fontosságát, most még egyszer szeretném erre felhívni a figyelmet, mert ezt egy külön oldalon részletezem. Kattintson IDE.

 

Szerző: B3 Ingatlan | Tunyogi Bálint
ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő

 

Eladná ingatlanát?
Értékbecslésre, tanácsadásra van szüksége?
Vegye fel velem a kapcsolatot: